Puustellin työkylä

 

Toimintamme tueksi vuokraamme majoitus ja saunatiloja

 

Ajankohtaista

PUOTI PALVELEE NORMAALISTI

 

Ma-to  9:00 - 15:30

Pe       9:00 - 14:00

La-su suljettu

VIIKOLLA 50  (11-15.12)

POIKKEUKSELLISESTI

Ma-Pe 9:00 - 18:00

La-Su suljettu

 

 

Työtoiminta

Työtoiminta on ammatillisen osaamisen ylläpitämistä ja kehittämistä

 

Työtoimintamme tarkoituksena on osatyökykyisten henkilöiden toimintakyvyn ylläpitäminen sekä työn tai koulutuksen kautta saadun ammattitaidon kehittäminen. Jokainen työntekijämme saa omien taitojensa ja työedellytystensä mukaista ohjausta ja yksilöllisesti räätälöityä työtä. Työpäivän ja -viikon pituus suunnitellaan jokaisen osatyökykyisen kohdalla yksilöllisesti niin, että työntekijä jaksaa ja se sopii hänen muuhun elämäntilanteeseensa. Työtoimintoihin sisältyvät erilaisten tuotteiden valmistaminen omaan Puotiin, eri jälleenmyyjille sekä tilaustöinä suoraan asiakkaille.

Pyrimme luomaan työntekijöillemme edellytykset oman elämän hallintaan ja elämänlaadun parantamiseen. Puustellin työkylän sosiaalinen työympäristö, palkallinen työ, myönteinen palaute antavat työntekijöillemme elämänlaatua.

Meille voivat tulla työharjoitteluun ammatillisessa koulutuksessa olevat erityisoppilaat ja ravintola-, sosiaali- sekä käsi- ja taideteollisuusalan opiskelijat.

Tutustu tarkemmin työtoimintamme eri muotoihin vasemmalta löytyvien linkkien kautta.

Puoti

Puustellin Työkylän puodista löytyvät laadukkaat lahja- ja käyttötuotteet.

Käsityötuvalta valmistuu laaja valikoima erilaisia kudonnaisia ja käsinpainettuja tuotteita sekä koriste- ja lahjatuotteita lasista, puusta, metallilangasta, kankaasta ym. Puutuvalla puolestaan valmistetaan kodin taloustarvikkeita, pienkalusteita sekä lasten leikkivälineitä.

Lisäksi muilta valmistajilta valikoimiimme kuuluvat käsintehdyt harjat, saippuat ja erilaiset sesonkituotteet kuten kynttilät. Lisätietoa Puotimme tuotteista löydät vasemmanpuoleisten linkkien kautta.

Puoti avoinna:

ma- to 9:00 - 15:30

pe 9:00 - 14:00


la-su suljettu


puh. 050 354 2870
puoti@puustellintyokyla.fi

Tarvittaessa tilauksesta auki ryhmille myös muuhun aikaan!

 

 

Työvalmennus

 Työvalmennus on kokonaisvaltainen tavoitteellinen palvelu

 

Puustellin Tuki ry:n tuottama työvalmennus on työllistymisessään erityistä tukea tarvitseville henkilöille suunnattu kuntouttavasta ja valmentavasta näkökulmasta toteutettava palvelu.

Työvalmennus on valmentautujan yksilöllisten tarpeiden sekä tavoitteiden mukaisesti suunniteltua tavoitteellista toimintaa. Palvelun tavoitteena on parantaa valmentautujan sosiaalisia valmiuksia, edistää hänen oman elämän ja arjen hallintaa sekä kehittää hänen työelämävalmiuksia sekä taitoja.

Työvalmennus koostuu, opinnollistetusta työtoiminnasta, yksilö- ja ryhmävalmennuksesta sekä kotiruokapäivistä. Näillä palveluilla vahvistetaan valmentautujan valmiuksia itsenäisempään ja vähemmän tuettuun elämään kehittämällä normaaliin arkipäivään liittyviä taitoja. Palveluiden avulla myös lisätään valmentautujan yhteiskunnallista osallistumista sekä huolehditaan hänen sosiaalisesta hyvinvoinnistaan ja kehitetään vuorovaikutustaitoja.

Puustellin Tuki ry:n työvalmennusryhmät toimivat nonstop-periaatteella, eli ryhmiin voi tulla mukaan milloin vain. Olemmekin havainneet, että toiminnan vaikuttavuuden kannalta on erittäin positiivista, että ryhmissä on nonstop-periaatteesta johtuen koko ajan kuntoutumisensa eri vaiheissa olevia henkilöitä.

 

Majoitus- ja saunatilat

Toimintamme tueksi vuokraamme majoitus ja saunatiloja