Puustellin työkylä

 

 

 hanke logot

 

Puustellin Tuki ry on saanut Ray:lta Paikka auki –avustusohjelmasta hankerahoituksen kolmivuotisen (2015-2017) TALLI –hankkeen toteuttamiseksi. Hankkeen päämääränä on työllistää lievästi kehitysvammaisia henkilöitä työsuhteeseen oppisopimuskoulutuksen kautta sekä luoda monistettava toimintamalli vastaavan työllistämismenetelmän käyttöön myös muualla Suomessa.

TALLI-hanke tulee olemaan määräaikainen ja kestää kolme vuotta (1.1.2015-31.12.2017). Tuo aika on riittävän pitkä jotta toimintamalli saadaan kehitettyä ja käytännössä kokeiltua. Tällä hetkellä ei ole selkeästi määritelty järjestelmää jonka kautta korvataan/rahoitetaan edellä mainittu tuettuun oppisopimuskoulutukseen tarvittava lisätuki ja ohjauspanos. Hankkeen jälkeen valmiin toimintamallin kanssa on huomattavasti helpompaa myös määritellä tuetussa oppisopimuskoulutuksessa tarvittavan tuen toimijoiden ja vastuiden rajat sekä kustannukset.

Tarve hankkeelle ja/tai hankkeen kuvaamalle tuelle sekä toimintamallille on tullut esille aiemmissa yhteistyöneuvotteluissa kuntien sosiaali-, peruspalvelu- tai vammaispalvelujohtajien ja –ohjaajien sekä oppisopimuskeskuksen kanssa.

 

Yhteyshenkilöt:

Projektityöntekijä

Maija Hirvanen

Gsm: 044 033 1379

email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Projektipäällikkö

Toiminnanjohtaja Tuija Hämäläinen

Gsm: 050 354 2590

email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.